Krv tak vzácna

Dnes po prvýkrát 😎som bola darovať krv🌋. Od posledného odberu alebo skôr stretnutí so sestričkami🏥, kedy mi už strašne dávno pri hospitalizácii na zápal slepého čreva treskli po ruke kladivom🔨, ževraj mi nevedeli nájsť žilu a potom mi ihlu 💉pichli mimo žili, veľa zmenilo. Všetko prebehlo ako po masle🍯. Nebolo mi ani zle😖ani sa mi nekrútila 😲hlava. Či bolelo? Tak pre mňa ani nie, ale skôr to bolo nepríjemné😕. Pred odberom mi dala sestrička taký papierik na prst, stláčila a ono mi to strelilo do prsta☝. Potom mi tam mačkala prst aby mi začala tiecť krv. A potom takou veľkou pipetou mi zobrala krv z prsta. To bolo na zistenie krvného obrazu. Cukrovkári keď si merajú hladinu cukru v krvi tak takéto niečo robia, ale bez tej enormnej pipety.😂
A potom som odovzdávala dotazník ohľadne zdravotného stavu🙌, atď. Celkom prísne podmienky sú inak. Veľa ľudí čo došli nemohli darovať, lebo nespĺňali podmienky. 
A na záver občerstvenie🍎🍇. Nie všade ti ponúknu zadarmo 😂dobré 👍jedlo, takže ma to potešilo🙏👏.Je pekné, že ľudia čo chodia pravidelne darovávať dbajú o svoj zdravotný stav, stravu, športovanie, vyhýbajú sa liekom aby mohli darovávať. Ja to robím aj bez toho, ale koľko ďaľších?? Toď otázka.
#firstblooddonation #premierdondesang#raquel #raquel.sk
Popritom všetkom som konečne zistila svoju krvnú skupinu A+

čítať viac

Aktuálne príspevky

Marilyn Monroe flow (čas od: 5 rokov, 2 mesiace)
Ľadová medvedica (čas od: 5 rokov, 3 mesiace)
Oslava výročia oslava žitia (čas od: 5 rokov, 4 mesiace)
Všetky moje ja (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Spodné prádlo ala čo si vytvoríš (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Perlové náušnice Soutache (čas od: 5 rokov, 6 mesiacov)
Bodypainting (čas od: 5 rokov, 7 mesiacov)
Zmorení z turistiky naštartovaní na yogu (čas od: 5 rokov, 7 mesiacov)