Keď sa vzdialený vysnívaný cieľ stane skutočnosťou

Spojením mentálnej 💭aj fyzickej💪 záťaže sa lezenie DOSLOVA vyšplhalo medzi najnáročnejšie💥 športy🏃. A myslím že právom👏 dostalo tento titul. 
Pokiaľ leziete vonku 🌄na skalách musíte si dobre rozložiť sily, naplánovať nasledujúci hmat, ale zároveň moc neotáľať, pretože zbytočné čakanie vám okamžite uberá zo síl, no zbrklé🎢 rýchle pohyby a zlý úchyt kde sa drolia kamene tiež nieje najvhodnejšia varianta, ktorá je tiež v ponuke, keď sa necháte prevalcovať strachom😱, že padnete. Niektorý slobodomyšlienkári😄 majú radi viacej voľnosti a lezú buď bez istenia alebo s lanom na voľno😎. Ja radšej tú druhú možnosť, i keď aj tak keď som párkrát padla, myslím tým že som stratila úchop a opätvne som sa stihla zachytiť, otĺkla 🙊trošku kolienka a lakte. 
Úžasná výzva na výdrž. Keď už nevládzete buď zlaňujete nazad dolu👎, čo je pre niektorých nočná mora 😶a náročnejšie než samotné lezenie. Ja to však zbožňujem😁. Druhá možnosť keď už nevládzete je sa skľudniť a dať všetko do posledných načiahnutí (ak ste už blízko vrchola). Verte mi majestátny 🗽pohľad zhora stojí za to. 
Zlaňovanie funguje na princípe voľného padu pričom skákaním sa odrážate od steny, a ten čo vás istý pomaly alebo rýchlejšie podľa toho aké máte tempo povoľuje lano, na ktorom ste cez úves prichytený.
A popri tomto všetkom je to taktiež úžasný spôsob ako sa opáliť🌅. alebo v mojom prípade spáliť🍪 :) :) a mať ešte svalovicu asi všadeeee😂😂😂
RaQuel raquel.sk

čítať viac

Aktuálne príspevky

Marilyn Monroe flow (čas od: 5 rokov, 2 mesiace)
Ľadová medvedica (čas od: 5 rokov, 3 mesiace)
Oslava výročia oslava žitia (čas od: 5 rokov, 4 mesiace)
Všetky moje ja (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Spodné prádlo ala čo si vytvoríš (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Perlové náušnice Soutache (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Bodypainting (čas od: 5 rokov, 7 mesiacov)
Zmorení z turistiky naštartovaní na yogu (čas od: 5 rokov, 7 mesiacov)