Blog

Zobrazenie príspevkov od máj, 2018

Neboj sa povedať nie malým veciam a začni hovoriť áno tým veľkým

Ak máš dosť odvahy 👊povedať zbohom👋, život ťa odmení👏 novým vitaj👐.
Vieš povedať aj nie, keď sa ti niečo nepáči👎?? Koľko krát si odložil dôležité✍ pred príjemným👌. Čas letí👉, je ho však dosť, len keby sme ho vedeli správne využiť💪. -RaQuel-✌

čítať viac

Tu to nekončí :)

Hneď pred a po pretekoch🏃. Možno okrem zmeny trička👕 a špiny🍪 nevidíš👀 rozdiel, ale keď sa dlhšie zapozeráš ❤tak ho určite uvidíš. Moja energia 💥stúpla asi o 💯%. Určite to poznáš, keď začínaš tréning, rozohrievaš sa💢. Hovoríš si, že už nevládzeš, ale keď to prvé už končím prekonáš💣 tak to už ide samo💨. Prestaneš sa sústrediť na to, že nevládzeš, ale na to ako do toho dať všetko. Samozrejme som sa na to pripravovala, mala som kopu odbehnutého🐾 a vypoteného💦. Ale tu to 🔚nekončí🔚 idem ďalej🔝. RaQuel #spartanraceslovakia

čítať viac

Spartan Race

Fuúú tieto moje výrazy 😑prekvapia aj mňa😂. Výraz you are kiding me, to číslo🔢 som vyplnila správne😀. A vážne to prší🚿?? Bol to vôbec dobrý nápad sa sem prihlásiť😕. Šak už na štarte budem mokrá😥 do nitky.
Predstavovala som si slniečko🌄. Neskôr sa však ukázalo, že to daždivé☔ a zatiahnuté⛅ počasie bolo najideálnejšie k preteku. Pretože mokrý si tak či tak. Jedna z prekážok bola prebrodiť potok🌊 čiže v topánkach úplne mokro💧. A keď bežíš si spotený mokrý a je ti teplúčko🔥. Takže či si mokrý od dažďa alebo od potu je ti jedno. Len sa šmýka to je jediná nevýhoda, ale asi v polovici nám prestalo pršať takže včul.
#ako #sa #hovorí #nie #vždy #dostaneme #to #čo #chceme🌞 #ale #to #čo #potrebujeme⛈
#spartanrace #spratandonovaly #snowpark #sprint #bude #aj #trifekta??
#raquel.sk #RaQuel

čítať viac

Lesná víla

Čo ťa dnes rozosmialo?😂😂😂. Nesmejeme sa preto že sme šťastný😊, ale sme šťastní 😘pretože sa smejeme😁. Kto ma pozná vie, že ma do bodky tento výrok✍ vystihuje. Ja niesom škodoradostná, len sa rada smejem🙌. A kto nemal ešte zo smiechu svalovicu na bruchu tak nevie o čom hovorím.
#a #nie #nepotrebujeme #žiadne #drogy💉💊🚬 #aby #sme #boli #aj #napriek #tomuto #svetu🌍 #ešte #viacej #grogy📴
#raquel.sk #RaQuel🎨 #Jasmin #Džesmin🌺 #yt -jasmaplasma

čítať viac

RaQuel choker

Nový výrobok na svete na želanie. Radšej tvorím na prianie, pretože si zákazník môže všetko zvoliť sám. A tak sú spokojné obe strany a moja práca vtedy viem, že nevyjde na zmar. Možnosť objednania na ktorejkoľvek mojej stránke :)
#raquel.sk #RaQuel #jewellery #swarovski💎 #necklase #from ##beads #raqueloriginalis

čítať viac

Aktuálne príspevky

Marilyn Monroe flow (čas od: 5 rokov, 2 mesiace)
Ľadová medvedica (čas od: 5 rokov, 3 mesiace)
Oslava výročia oslava žitia (čas od: 5 rokov, 4 mesiace)
Všetky moje ja (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Spodné prádlo ala čo si vytvoríš (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Perlové náušnice Soutache (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Bodypainting (čas od: 5 rokov, 7 mesiacov)
Zmorení z turistiky naštartovaní na yogu (čas od: 5 rokov, 7 mesiacov)