Blog

Zobrazenie príspevkov od apríl, 2018

Súťaž žaťús

!!Pripomínam posledné necelé dva dni do konca súťaže v ktorej pôjde o najzaujímavejší handmade výrobok. O výhercovi/coch sa dozvieš už 1.mája tak šup šup máte šancu ešte vyrábať a posielať fotky/videá😍. V hre je špica výrobok odomňa. Prekvapko čo to bude!!
RaQuel tvorba originalis
RaQuel.sk
https://m.youtube.com/watch?t=2s&v=_DUzLRuIhx8

čítať viac

FEEDBACK

Cením 👏si už len tým že čítaš👀 to čo pridávam. Keď sa mi niekto ozve na príspevok tak to fakt poteší❤. Spätnej väzby sa mi dostáva naozaj len zlomok💧 z toho čo do toho dávam🌊. Ukazuje mi len, že videné. Ale to čo si myslíš💭 nemôžem vidieť ani vedieť.
Preto vďaka za slová. Aj keď preniekoho len ako šum v povetrí. Pre mňa viac ako dary💎, hlavne keď sú to slová 💋vďaky a chvály.🙏
RaQuel.sk #artist🎨 #without #pretence🎭

čítať viac

Krv tak vzácna

Dnes po prvýkrát 😎som bola darovať krv🌋. Od posledného odberu alebo skôr stretnutí so sestričkami🏥, kedy mi už strašne dávno pri hospitalizácii na zápal slepého čreva treskli po ruke kladivom🔨, ževraj mi nevedeli nájsť žilu a potom mi ihlu 💉pichli mimo žili, veľa zmenilo. Všetko prebehlo ako po masle🍯. Nebolo mi ani zle😖ani sa mi nekrútila 😲hlava. Či bolelo? Tak pre mňa ani nie, ale skôr to bolo nepríjemné😕. Pred odberom mi dala sestrička taký papierik na prst, stláčila a ono mi to strelilo do prsta☝. Potom mi tam mačkala prst aby mi začala tiecť krv. A potom takou veľkou pipetou mi zobrala krv z prsta. To bolo na zistenie krvného obrazu. Cukrovkári keď si merajú hladinu cukru v krvi tak takéto niečo robia, ale bez tej enormnej pipety.😂
A potom som odovzdávala dotazník ohľadne zdravotného stavu🙌, atď. Celkom prísne podmienky sú inak. Veľa ľudí čo došli nemohli darovať, lebo nespĺňali podmienky. 
A na záver občerstvenie🍎🍇. Nie všade ti ponúknu zadarmo 😂dobré 👍jedlo, takže ma to potešilo🙏👏.Je pekné, že ľudia čo chodia pravidelne darovávať dbajú o svoj zdravotný stav, stravu, športovanie, vyhýbajú sa liekom aby mohli darovávať. Ja to robím aj bez toho, ale koľko ďaľších?? Toď otázka.
#firstblooddonation #premierdondesang#raquel #raquel.sk
Popritom všetkom som konečne zistila svoju krvnú skupinu A+

čítať viac

Svet začína kvitnúť

Život smutní 😰i slávnostní 😇je. Jsme vpuštêni do úžasného 🌈svêta, potkáváme se tu navzájem👬, seznamujeme se a chvíli jdeme společnê👥. Pak se jeden druhému ztratíme👤 a zmizíme 🌌stejnê rychle a nepochopitelne, jako jsme se jednou objevili.
Carpe diem - užívej života🌅
#raquel #raquel.sk #Literature #poems#všetko #kvitne #toľká #nádhera

čítať viac

Neľahké začiatky

To, ale zatiaľ nebola reč😞 o sklamaniach, ktorými som si prešla. Umelci to všetko ešte prežívajú dablovane😔. Napríklad keď som na prvom trhu nepredala nič ja som sa rozrevala a povedala som si, že končím , že tie veci nechcem už ani vidieť. Viackrát som všetko rozdala. Ja pokiaľ niečo vyrobím ja to už doma mať nechcem. Musí to ísť preč. A to veľakrát som si povedala, že to čo robím nemá zmysel😥, a budúcnosť😮, i keď aj tak to bol môj sen🌈. Niekedy je viac to, že veríte sami v seba🌞 a to čo robíte ako to čo sa aktuálne deje☔(že sa vám napríklad nedarí), pretože to sa ľahko môže zmeniť k lepšiemu. Je len na nás, nie či v to dúfame to je málo, musíme byť o tom presvedčený až vtedy sa to môže zmeniť. Je vtipné no teda skôr smutné, že niektorý ľudia tak prepadli konzumu, že viac rozmýšľajú💭 nad tým čo si dajú na papanie 🍜počas dňa ako nad plánovaním a nachádzaním možností ako si splniť sny🌼 a ako byť šťastný🐸. Jednoducho je to ťažké keď vás niečo baví a pritom to nikto neocení a nikto to nechce kúpiť aj keď ste do toho dali všetko. Ale zároveň som rada, pretože za tie roky čo sa venujem handmade tvorbe tak som sa posunula designovo úplne niekde inde. A väčšinou si ma všetci pamätajú a píšu mi napríklad organizátori trhov, že sa im páčil môj stánok, že taký ešte nevideli👀.
Hovorím si niekedy, že čo jaká som stará🐢, že už mám osemnásť, ale pritom mám ešte celý život pred sebou a toto je myslím ešte len začiatok.
RaQuelitta #sordy bordy za more textov ale snažím sa písať mojím zaujímavým slengoštýlom a fakt som vyhecovaná a šťastná a vtedy veľa píšem strašne ma to baví, baviť vás😂

čítať viac

Aktuálne príspevky

Marilyn Monroe flow (čas od: 5 rokov, 1 mesiac)
Ľadová medvedica (čas od: 5 rokov, 3 mesiace)
Oslava výročia oslava žitia (čas od: 5 rokov, 3 mesiace)
Všetky moje ja (čas od: 5 rokov, 4 mesiace)
Spodné prádlo ala čo si vytvoríš (čas od: 5 rokov, 4 mesiace)
Perlové náušnice Soutache (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Bodypainting (čas od: 5 rokov, 6 mesiacov)
Zmorení z turistiky naštartovaní na yogu (čas od: 5 rokov, 6 mesiacov)