Blog

Zobrazenie príspevkov od február, 2017

Chia puding z mandlového domáce mlieka

Niečo zo srdiečka na večeru mi dodá tú pravú silu, navrch trošku škorice a dobrú noc s božtekom na líce <3
Prajem pekne strávený zvyšok večera :)Chia puding z mandľového mlieka
Receptík: 3dcl mandľového mlieka, chia tak od oka, ďatle, banány, škorica, karob (svätojánsky chlieb- je to raw náhrada kakaa, ja ho mám radšej má príjemnú zvláštnu chuť, ale môžeš použiť kľudne kakao)
Postup na mandľové mlieko: Vo vysoko otáčkovom mixéri si rozmixuješ mandle (môžeš ich predom namočiť) s vodou v podiely 1:5 mandle:voda (tip :P nedávaj veľa madlí lebo mlieko bude silné, teda silne tam budú cítiť mandle treba si to vyskúšať ako ti to bude chutiť). Mixuješ na plné otáčky ani nie minutku. Potom precedíš cez látku( ja už mám takú špeci čo používam len na mlieko, môžeš použiť látkovú plienku alebo čistú handru). Mlieko by malo byť biele a bez čiastočiek z madlí, ktoré by mali ostať na látke.
Postup prípravy pudingu: Rozmixuješ s už precedením mliekom ďatle, a polovicu chia dávky(tiež len chvíľku). Naleješ do misky. Potom pridáš 2.polovicu chia dávky, nakrájané banány, a navrch už len posypať škoricou. Môžeš vychutnávať jedno z mojich obľúbených receptov z mojej raw vegan kuchyne. Keďže ma inšpirovala jedna baba aby som napísala knihu tak možno raz aj to bude zatiaĺ takto skromne. Nabudúce asi točím postup

čítať viac

Aktuálne príspevky

Marilyn Monroe flow (čas od: 5 rokov, 2 mesiace)
Ľadová medvedica (čas od: 5 rokov, 3 mesiace)
Oslava výročia oslava žitia (čas od: 5 rokov, 4 mesiace)
Všetky moje ja (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Spodné prádlo ala čo si vytvoríš (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Perlové náušnice Soutache (čas od: 5 rokov, 5 mesiacov)
Bodypainting (čas od: 5 rokov, 7 mesiacov)
Zmorení z turistiky naštartovaní na yogu (čas od: 5 rokov, 7 mesiacov)